Nog maar 5 weekjes - Reisverslag uit Isla de Tenerife, Spanje van Lotte Scheijven - WaarBenJij.nu Nog maar 5 weekjes - Reisverslag uit Isla de Tenerife, Spanje van Lotte Scheijven - WaarBenJij.nu

Nog maar 5 weekjes

Blijf op de hoogte en volg Lotte

14 September 2013 | Spanje, Isla de Tenerife

Ik weet dat het weer even geleden is dat ik er een verslag op gezet heb.
Op het werk is het nog steeds erg druk en heeft zelfs een masseur ontslag genomen.
Het begon met dat hij een week niet zou komen omdat het slecht ging met zijn schoonmoeder. Bleek dat die schoonmoeder na 1 dag al weer uit het ziekenhuis was. Wij in de veronderstelling dat het nog steeds slecht ging en hij op zijn kind moest passen, hebben wij onze vrije dag samen verplaatst omdat er anders geen behandelaars waren die dag. Vervolgens heeft hij na 1 week gebeld dat die niet meer kwam en ontslag nam. We hebben hem dus ook niet meer gezien en hij wil niet meer langskomen om zijn nieuwe pak in te leveren.
Wat wel weer een voordeel was, is dat wij dus nu 2 erg drukke weken hebben gehad. Dagen die helemaal vol gepland stonden bij ons omdat wij de enige 2 behandelaars waren. De ene kamer was nog niet schoongemaakt of de volgende klant zat al te wachten op de volgende behandeling. Erg leuk dus om eens wat drukke dagen gehad te hebben en niet alleen maar receptie.
We hebben ook echt vanalles mee gemaakt toen we behandelingen deden. Zo waren we in de koppel kamer een behandeling aan het doen en ik was een man aan het masseren. Op een moment liet die man gewoon een scheet... hahahaha Nena en ik moesten stiekem zo hard lachen maar moesten het proberen in te houden want je kunt moeilijk hardop lachen. Wij keken elkaar ook echt van meen je dit nou?!? Ik heb de rest van de behandeling Nena niet aan gekeken omdat ik anders zeker in de lach zou schieten.
Ook was ik een keer een 85 minuten massage aan het doen bij een man, en ik denk dat die man wel 80 minuten heeft geslapen.. Dan ben je echt aan het masseren van ja wat heeft het voor zin haha.
Ik heb al zoveel verschillende ruggen gezien. Elke keer denk ik dat ik niet gekker zal zien en dan komt er weer iets raars aan. Ruggen die krom staan, de ene ruggen helft omlaag en de andere helft omhoog, pleister op een rug waar ik omheen moest masseren, zwetende ruggen, alles wat je maar kunt bedenken heb ik ondertussen al gezien. Erg interessant om te hebben gezien.
Ook kun je je niet voorstellen hoeveel stinkende mensen ik al in de stoel heb gehad. Dat ik erg blij ben dat we elke behandeling een wierook stokje aan mogen steken.
Ik heb ik echt al een hele dikke vrouw moeten masseren. Haar onderbenen waren denk ik zo dik als mijn boven benen zijn. Kun je even voorstellen hoe veel oppervlak ik heb moeten masseren haha. Ik heb wel liever iemand die wat steviger is dan iemand die dun is. Anders voel je al die botten zo goed als je aan het masseren ben.
En ja ik heb mijn eerste fooi gekregen :D echt heel erg leuk van een Duitse vrouw waar ik een chocolade ritual bij gedaan had.
We doen de fooi in een pot en elke maand word dit verdeeld over alle medewerkers van de spa. Laatst hebben we al ieder 10 euro gekregen.
Onze manager is echt zo blij met ons. En ze kan maar niet stoppen met zeggen dat de tijd veel te snel gaat en dat ze niet wilt dat we gaan. Laatst maakte ze een grapje tegen een andere masseur. Kwam ze bij me staan en sloeg ze een arm om me heen en zei ze: Ja Lotte blijft hier werken. Ik ga haar familie hier heen laten komen en ze gaat niet meer weg. Ze blijft haha. Ik zo oh ja haha dat wist ik nog niet.
Genoeg over het werk weer. Ook hier zijn de eerste regendruppeltjes gevallen. Gelukkig lag ik in bed en heb ik vanuit mijn raam maar 5 minuutjes lichte regen gezien en was het al afgelopen voor ik er erg aan had.
Wel is er meer bewolking de laatste week, maar als de zon dan doorkomt is die erg scherp en brand die op mijn huid. Wat ik vandaag wel weer gemerkt heb aangezien ik licht rood ben gekleurd. Het was ook wel weer erg lang geleden dat ik weer een dagje gezond heb. Ik heb gewoon niet eens tijd om te zonnen, dus heel mijn bruin was er zowat weer af.
Ik heb weer lekker 4 daagjes vrij dus kan even bijkomen van deze hectische weken werken en genieten van het toch nog heerlijke weer.
Ik kan me nog niet voorstellen dat ik straks terug kom en gewoon een winterjas aan moet. Terwijl ik hier nog steeds elke dag in jurkjes en korte broekjes loop.
Vorige week zaterdag hadden Nena en ik dan eindelijk onze vrije dag samen. We zijn samen met Isabelle met de bus naar de hoofdstad van Tenerife gegaan: Santa Cruz. Wat helemaal in het noorden van tenerife ligt. Daar hebben we lekker een hele dag geshopt en ik was dan ook goed geslaagd.
Helaas zijn er 2 zoldergenoten verhuisd naar echt een super mooi appartement. Erg jammer want hun waren super gezellig en nu zien we hun wat minder maar we spreken evengoed nog af om te gaan winkelen, zonnen of films te kijken.
Van een van de 2 heb ik haar strijkplank gekregen. Mijn pakje is nog nooit zo recht gestreken geweest dan nu haha.
En echt erg er heeft al 2 x een duif op mijn kamer gepoept.. We hebben van die klapramen en is daarop gaan zitten. Poep op mijn bed, mijn tasje, de grond en alles. Echt niet normaal vies en mijn haat voor vogels is dus nog erger geworden.
De zebrapaden hier kun je geen zebrapaden noemen. Auto's stoppen totaal niet voor je. Zelfs als je al bijna op de helft van het zebrapad bent, rijden ze nog door. Ik wacht dus verstandig af tot alle auto's voorbij zijn voordat ik oversteek.
Zondag was Mama jarig en heb ik gezellig met de familie op skype gekletst, Oma, Tante Ann, Tante Lille, Jill en Job en Niels. Erg leuk om hun ook weer even te zien en te horen hoe het met hun is.
Ons pitje in de keuken is gemaakt dus ben ik weer naar de chineese winkel geweest waar ze echt alles verkopen van a tot en met z om daar wat pannen te kopen. Een lekkere spaghetti met spekjes, champignons en ui is al gemaakt. Beviel me een stuk beter dan dat eten in de Staff ruimte. Wat elke week alleen maar viezer en viezer word..
Vanavond gaan we naar Costa Adeje opstap in een club. Het is een van de laatste dagen van een andere zoldergenoot. Ik ben erg benieuwd hoe de club gaat bevallen.

Dit was het wel weer voor nu. Hoe is het in Nederland?
De groetjes daar en tot over 5 weekjesss!!!

Dikke kus,
Lotte

• 14 September 2013 - 22:53

Marjo:

ha lotte, je tijd vliegt voorbij als ik het zo hoor. Jij nog 5 weken wij nog 3. Ik ben aan het aftellen...als je terug bent en wij terug van vakantie spreken we een keertje af , misschien hapje eten en film? Regelen we dan. Geniet nog xxx